Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kongressitoimisto Etelä-Pohjanmaan Matkailu Oy:n sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Kaikki ilmoittautumiset (ruokailut, oheisohjelmat jne.) sekä huonevaraukset tehdään samalla lomakkeella.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

KIRJASTOPÄIVIEN OSALLISTUMISMAKSUT 2017

Seuran jäsen 2-3 päivää 190/215 €
Seuran jäsen 1 päivä 140/165 €
Ei-jäsen 2-3 päivää 210/235 €
Ei-jäsen 1 päivä 160/185 €
Eläkeläinen 1-3 päivää 110/135 €
Näytteilleasettajille kaksi maksutonta osallistujaa per osasto
Kirjastoalan päätoiminen opiskelija 0 €*
* Maksuttomaan osallistumiseen Kirjastopäiville on oikeutettu päätoimiset kirjastoalan opiskelijat, jotka ovat kirjoilla oppilaitoksessa varsinaisina opiskelijoina.

Hinnat alv. 0%

Korkeammat hinnat ovat voimassa 18.4.2017 alkaen.

Osallistumismaksu sisältää: osallistumisen Kirjastopäivien ohjelmaan ja näyttelyyn sekä kaupungin vastaanoton (max 240 osallistujaa ja ennakkoilmoittautuminen). Osallistumismaksu ei sisällä matkoja, majoitusta eikä vakuutuksia.

Lounas on omakustanteinen (10 € / lounas) ja lounasliput voi tilata ennakkoon ilmoittautumislomakkeella. Lounasta voi ostaa myös paikan päällä, mutta silloin sen hinta on korkeampi.

Illanvietto kirjastolla järjestetään torstaina 8.6. ja sen hinta on 35 €.  Ilmoittautuminen illanviettoon tapahtuu myös ilmoittautumislomakkeella.

Maksut:
Huomaathan että edullisempi osallistumismaksu on voimassa 17.4.2017 saakka. Kaikki ilmoittautumiset, tilaukset ja majoitusvaraukset laskutetaan ennakkoon. Laskutus aloitetaan huhtikuun alussa.

Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voi kuluitta perua. Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista / majoitusvarausta koskevat muutokset tulee tehdä kirjallisesti Etelä-Pohjanmaan Matkailuun sähköpostitse osoitteella: kokous.palvelut@epmatkailu.fi
Mikäli osallistuminen perutaan viimeistään pe 5.5., osallistumismaksu palautetaan vähennettynä 50 € / hlö ja peruutetusta huonevarauksesta 50 € / huone. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista palautusta ei suoriteta. Huomioithan myös että peruuttamatta jääneistä osallistumisista ei suoriteta palautusta. Osallistumisen voi kuluitta siirtää toiselle saman organisaation osallistujalle.