Majoitus

Majoitusvaraukset tehdään samalla lomakkeella kuin ilmoittautuminen. Ryhmät voivat tehdä ilmoittautumisen ja varauksen sähköpostitse kokous.palvelut@epmatkailu.fi tai puhelimitse 06 420 9026.

Tapahtumaan varten on tehty kiintiöt ajalle 6.-9.6.2017 alla esiteltyihin hotelleihin. Huoneita on rajallinen määrä, joten suosittelemme tekemään varaukset hyvissä ajoin. Myös majoitusvaraukset laskutetaan kokonaisuudessaan ennakkoon. Tutustu tapahtuman peruutusehdot.

 

Solo Sokos Hotel Paviljonki
Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä
Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki on toiminut vasta muutaman vuoden, mutta on jo saavuttanut hienon maineen niin Suomessa kuin maamme rajojen ulkopuolellakin. Ainutlaatuisen palvelukulttuurin on luonut upea henkilökunta, joka kohtaa jokaisen vieraan yksilöllisesti huomioiden. Henkilökuntaa yhdistää aito halu palvella asiakkaita intohimoisesti, päivästä toiseen yhä paremmin. Solo Sokos Hotel Paviljonki sijaitsee Jyväskylän Paviljongin kanssa samassa rakennuskannassa.

Hinnat: 1hh 145€/vrk
2hh 155€/vrk

Aamiainen sisältyy huonehintaan.
sh-paviljonki-standard-huone-2-solo-huone-2


Original Sokos Hotel Alexandra
Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä
Original Sokos Hotel Alexandra

Original Sokos Hotel Alexandrassa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys. Hotellin viihtyisyys perustuu nuorekkaaseen ja kodinomaiseen tunnelmaan, välittämiseen ja huolenpitoon jokaisesta asiakkaasta. Hotellissa on käynnissä uudistus, jonka myötä koko hotelli remontoidaan parin vuoden aikana. Uudistus toteutetaan vaiheittain niin, että remontista aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä hotellissa majoittuville tai kokoustaville asiakkaille. Hotellin suosittu Gastropub Jalo avaa talvella 2016 ovensa täysin uudistettuna sisältäen mm. lasitetun terassin. Original Sokos Hotel Alexandra sijaitsee Matkakeskusta vastapäätä, junanradan ylittävää kävelysiltaa pitkin vain parin minuutin matkan päässä Jyväskylän Paviljongista.

Hinnat: 1hh 130€/vrk
2hh 140€/vrk

Aamiainen sisältyy huonehintaan.
alexandra_aula


Cumulus City Jyväskylä
Väinönkatu 3, 40100 Jyväskylä
Cumulus City Jyväskylä

Vuoden 2016 alussa remontoitu Cumulus City Jyväskylä -hotelli sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa. Hotelliin on helppo tulla, sillä Jyväskylän matkakeskus sijaitsee aivan hotellin läheisyydessä. Hotellin sijainnin ansiosta kaikki keskustan palvelut ovat lähellä ja Jyväskylän Paviljonki kävelymatkan päässä.

Hinnat: 1hh 101€/vrk
2hh 122€/vrk

Aamiainen sisältyy huonehintaan.
cumulus-standard-2hh

Omena Hotelli Jyväskylä
Vapaudenkatu 57, 40100 Jyväskylä
Omenahotelli Jyväskylä

Jyväskylän Omena Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta ja kävelykadusta. Löydät kaikki keskustan palvelut läheltä toisiaan: ostoskeskukset, ravintolat ja nähtävyydet. Syö hyvin, pidä hauskaa ja kellahda illalla Omenan pehmeisiin lakanoihin.

Hinnat: 1hh 75€/vrk
2hh 79€/vrk

Aamiainen ei sisälly huonehintaan.
4900988omena

Mainokset