Oheisohjelmat

Torstai 8.6.

OPPIMINEN YLI OPPILAITOSRAJOJEN
Oppiminen – teemainen tutustumiskäynti Lutakko, Palokka ja Ruusupuisto
Bussikuljetus

klo 13.30 kokoontuminen
Lutakon kampuskirjasto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Piippukatu 2. Uudistetut (2015) monipuoliset tilat. Lutakon kampuskirjaston uudistetut (2015) tilat soveltuvat oppimiseen, ohjaukseen ja oleiluun aiempaa joustavammin. Monipuolista käyttöä on tehostettu erilaisilla sermi- ja akustiikkaratkaisuilla. Tilat soveltuvat hiljaiseen työskentelyyn sekä tiimi- ja projektioppimiseen. Tiloja voi käyttää tarpeiden mukaan luentoihin, tapahtumiin tai ryhmätöihin.  Erillinen uuden oppimisen tila Entre on hyvin suosittu. Video: JAMK Kirjasto osana oppivaa yhteisöä: https://www.youtube.com/watch?v=KaPbjHpQmeE.

n. klo 14.15
Palokan aluekirjasto, Jyväskylän kaupunginkirjasto. Uusin (2012) ja edustavin kirjasto Jyvässeudulla. Pääkirjaston jälkeen Jyväskylän toiseksi käytetyin kirjasto.  Palokan aluekirjasto on alueen asukkaiden yhteinen olotila. Monikäyttöisiksi suunnitellut, avarat ja valoisat tilat mahdollistavat sekä perinteiset kirjastopalvelut että monenlaiset tapahtumat. Kirjastossa mm. Huvi-konsolipelitila, Rento-nettitila, Rauha-lehtilukutila ja Hilja-kokoustila.

n. klo 15.00
Ruusupuisto-rakennus, Jyväskylän yliopisto. Uusi oppimistila (2015), jossa panostettu erityisesti tilojen joustavuuteen ja monikäyttöisyyteen. Rakennusta käyttää kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, Koulutuksen tutkimuslaitos ja avoin yliopisto, kaikkiaan n. 300 työntekijää ja 1000 opiskelijaa. Ruusupuisto on käyttäjälähtöisesti suunniteltu, terve talo –periaatteella toteutettu ja ympäristöystävällinen rakennus. Toiminnot on sijoiteltu temaattisiin noppiin. Naapureina ovat Aallon suunnittelemat Alvar Aalto -museo ja Keski-Suomen museo.

n. Noin klo 15.30 bussimatka Ruusupuistosta Lutakonaukiolle (Paviljonki).

Osallistuminen: minimi 20, maksimi 50 osallistujaa, hinta 10 € / hlö
Ennakkoilmoittautuminen – ilmoittaudu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella

Perjantai 9.6.

OPPIMINEN YLI OPPILAITOSRAJOJEN
Oppiminen – teemainen tutustumiskäynti Lutakko, Palokka ja Ruusupuisto
Ohjelma ja aikataulut: ks. yllä

RISTEILY M/S HILJALLA
klo 13.30 lähtö Lutakon satamasta
Lähde nauttimaan saariston maisemista yli satavuotiaan hinaajavanhuksen kyydissä. M/S Hiljan Vuoritsalon reitti kulkee Pohjois-Päijänteellä neljän salmen kautta. Laivalla on A-oikeudet. Paluu Lutakon satamaan noin klo 15.30. Lue lisää Hiljasta.

Osallistuminen: minimi 25, maksimi 50 osallistujaa, hinta 20 € / hlö
Ennakkoilmoittautuminen – ilmoittaudu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella

hilja

 

 

Mainokset